Serveis

N

Programa d’acollida.

L’adaptació dels infants a l’escola és progressiva, respectem el ritme de cada nen i la disponibilitat familiar.

N

Curset de piscina.

Organitzem un curs de natació que es duu a terme un dia a la setmana durant el tercer trimestre.

N

Work and family.

A El Taronger del Vailet apostem per la integració de la vida familiar i laboral, per això oferim un ampli horari. Disposem del servei tiquets guarderia, un producte exclusiu emparat en l’article 43 “rendes en espècie” de la Llei d’Impost i Societats (43/1995).

N

Taller d’anglès.

Dos dies a la setmana comptem amb la col·laboració d’una mestra d’anglès.

N

Apppediatria.

Aplicació amb l’objectiu de facilitar la informació pediàtrica als usuaris i usuàries del sistema sanitari i especialment a la població de BSA per tal d’empoderar les famílies amb la cura dels petits. www.bsa.cat

N

Menjador amb cuina pròpia i casolana.

Disposem de cuina pròpia i fem menjar casolà. Comprem tots els productes d’alimentació cada dia al mercat del barri i els cuinem al moment. Els nostres proveïdors ens cuiden i ens donen sempre la màxima qualitat.

Preparem menús adaptats a les diferents edats i necessitats dels nens (triturat, sòlid…). Tenim en compte en tot moment les individualitats, de manera que elaborem menús de règim per si l’infant necessita fer una dieta astringent o laxant. També fem menús adaptats a les intoleràncies a certs aliments, com ara el gluten o la lactosa.

A fi d’optimitzar la dieta dels nens, a principi de curs facilitem els menús a les famílies.

N

Servei psicopedagògic.

Disposem de servei psicopedagògic constant, on s’observa i valora cada nen en tot moment. Oferim assessorament familiar.

N

Coordinació amb Badalona Serveis assistencials.

Fem reunions conjuntes que ens ajuden a coordinar-nos i col·laborar pel bon funcionament de la salut dels nostres petits.