Serveis

N

Programa d’acollida.

L’adaptació dels infants a l’escola és progressiva, respectem el ritme de cada nen i la disponibilitat familiar.

N

Curset de piscina.

Organitzem un curs de natació que es duu a terme un dia a la setmana durant el tercer trimestre.

N

Work and family.

A El Taronger del Vailet apostem per la integració de la vida familiar i laboral, per això oferim un ampli horari. Disposem del servei tiquets guarderia, un producte exclusiu emparat en l’article 43 “rendes en espècie” de la Llei d’Impost i Societats (43/1995).

N

Taller d’anglès.

Dos dies a la setmana comptem amb la col·laboració d’una mestra d’anglès.

N

Servei de Medibaby.

Disposem d’un servei innovador que ens permet estar connectats online amb l’Hospital de Nens de Barcelona. Podeu obtenir més informació sobre aquest servei visitant la pàgina oficial de MEDIBABY www.medibaby.net.

N

Menjador amb cuina pròpia i casolana.

Disposem de cuina pròpia i fem menjar casolà. Comprem tots els productes d’alimentació cada dia al mercat del barri i els cuinem al moment. Els nostres proveïdors ens cuiden i ens donen sempre la màxima qualitat.

Preparem menús adaptats a les diferents edats i necessitats dels nens (triturat, sòlid…). Tenim en compte en tot moment les individualitats, de manera que elaborem menús de règim per si l’infant necessita fer una dieta astringent o laxant. També fem menús adaptats a les intoleràncies a certs aliments, com ara el gluten o la lactosa.

A fi d’optimitzar la dieta dels nens, a principi de curs facilitem els menús a les famílies.

N

Servei psicopedagògic.

Disposem de servei psicopedagògic constant, on s’observa i valora cada nen en tot moment. Oferim assessorament familiar.

N

Coordinació amb Badalona Serveis assistencials.

Fem reunions conjuntes que ens ajuden a coordinar-nos i col·laborar pel bon funcionament de la salut dels nostres petits.